Marian Iancu despre arbitraj: "De când sunt în fotbal nu am văzut aşa ceva"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul de la Poli Timişoara atacă pentru a doua zi consecutiv arbitrajul românesc. După criticile la adresa lui Alexandru Tudor, arbitrul partidei Braşov - Poli, acum a venit rândul "centralului" de la meciul Rapid - Pandurii.

Arbitrul Mugurel Drăgănescu a anulat un gol gorjenilor şi le-a refuzat un penalty, iar meciul s-a încheiat la egalitate, 1-1. Patronul alb-violeţilor a reacţionat dur la maniera în care Rapidul a obţinut un punct, deşi este născut în Giuleşti şi şi-a declarat în nenumărate rânduri simpatia pentru Rapid.

Patronul de la Poli Timişoara a acuzat mai degrabă conducerea echipei giuleştene. "Am văzut cum s-a scris o nouă filă în Guiness Book, de când sunt în fotbal eu nu am văzut aşa ceva. Sunt un rapidist şi ţin mult la echipa asta. Rapidul are mari şanse la campionat. Rapidul este campioana detaşată. Ar trebui să-i dea de astăzi medaliile. Este penibil că au ajuns să conducă Rapidul asemenea specimene. Este pur şi simplu penibil", a spus Marian Iancu la "DigiSport".

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite