Claudio Zambon a renunţat la Poli Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Părerea fanilor timişoreni contează
Părerea fanilor timişoreni contează

Italianul care a înstrăinat palmaresul echipei din oraşul de pe Bega s-a retras din societatea care susţinea că deţine drepturile asupra numelui Politehnica Timişoara şi nu mai vrea să aibă nimic de a face cu această problemă.

Timişorenii vor să obţină încă în cursul acestui sezon dreptul de a folosi vechiul nume. „Este o promisiune pe care mi-o asum şi aş vrea să o consideraţi din acest moment o certitudine. Au rămas câţiva paşi formali pe care îi vom parcurge în timpul cuvenit. În cursul lunii decembrie 2010 voi provoca o conferinţă de presă şi îi voi invita alături de mine pe toţi cei care m-au susţinut în acest demers deosebit de dificil, ocazie cu care vom da detalii şi vom documenta prezentul comunicat”, a explicat Marian Iancu.

Claudio Zambon, personajul de la care au pornit restricţiile bănăţenilor de a se folosi de palmares, nume şi culori, dă acum înapoi. “Eu nu mai sunt de câteva săptămâni administratorul firmei Politehnica Timişoara, mi-am dat demisia. Şi nici nu ştiu cine se ocupă acum de firmă. Palmaresul nu e al meu, e al firmei. Eu sunt puţin bolnav, nu mă mai pot ocupa de lucrurile astea, am plecat în Italia”, a declarat Zambon, citat de „Prosport”.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite