Mircea Axente: „Vrem să depăşim Oţelul Galaţi până la finalul turului”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poli Timişoara, echipa de pe locul doi, joacă duminică seara cu Oţelul Galaţi, echipa de pe locul unu, iar alb-violeţii au de gând să facă schimb de locuri cu moldovenii până la pauza de iarnă, între cele două echipe fiind acum o diferenţă de patru puncte.

Alex Bourceanu, fost căpitan la Oţelul, nu poate juca din cauza unei accidentări. „Întâlnim o echipă redutabilă, care debune mult efort, sunt foarte bine organizaţi. Joacă mult pe contraatac. Au şi jucători tineri şi fotbalişti cu experienţă, iar această îmbinare a adus rezultate, alături de munca unui antrenor valoros”, a declarat Bourceanu.

Mircea Axente, şi el născut la Galaţi, a marcat trei goluri împotriva bănăţenilor în perioada în care a fost împrumutat la Oţelul. „Jucăm în faţa propriilor fani, vrem să câştigăm şi să încercăm chiar să depăşim Oţelul până la finalul turului. Încercăm să îi învingem chiar cu armele lor, atitudine exemplară, organizare bună”, a spus atacantul.

„E un meci special în primul rând pentru că joacă locul 1 cu locul 2. Acolo m-am născut, am jucat acolo, îi cunosc bine pe băieţi. Nu e un lucru pe care ţi-l propui, dar în subconştient ai o altă atitudine faţă de alte meciuri. După meci voi vorbi cu ei, aşa e normal, nu înainte”, a mai spus Mircea Axente. Meciul Poli – Oţelul Galaţi se joacă duminică, de la ora 20.30, pe stadionul „Dan Păltinişanu” din Timişoara.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite