Contra: "E ciudat că avem un singur penalty în favoarea noastră în acest sezon"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Contra
Cosmin Contra

Mulţumit de victoria împotriva liderului Oţelul, antrenorul de la Poli Timişoara a ţinut să tragă un semnal de alarmă în privinţa arbitrajului, chiar dacă echipa sa a câştigat meciul.

"Guriţă" consideră că Poli a avut un penalty clar în repriza a doua. "O victorie obţinută foarte greu, în faţa unei echipe care-şi merită locul în clasament. În prima repriză au fost oarecum peste noi, dar după pauză, odată cu intrarea lui Nikolici, am căpătat un plus în atac. Am avut un nou penalty clar neacordat, la Zicu. Nu pot să mai tac, echipa neînvinsă în campionat are un singur penalty primit, iar Brăneştiul, de exemplu, are opt. A fost un penalty foarte clar, Zicu a luat galben pentru simulare, iar Antal, care s-a aruncat în careu, a fost cruţat", a declarat Cosmin Contra la finalul partidei.

"Se putea întâmpla orice, putea şi Oţelul să câştige, iar dacă meciul ar fi depins de acel penalty, ar fi fost grav. Băieţii nu au jucat cu gândul la bani, au jucat pentru culori, pentru suporteri. Sper să rămânem neînvinşi şi după deplasarea la Dinamo", a spus Contra.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite