Cosmin Contra: "Meciul cu Oţelul e una dintre cele patru finale din acest an"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Contra
Cosmin Contra

Poli Timişoara mai are de disputat patru partide în 2010, iar antrenorul Cosmin Contra a descris plastic importanţa acestor partide: fiecare e ca o finală. Prima dintre acestea e programată mâine, de la ora 20.30, pe stadionul "Dan Păltinişanu", împotriva Oţelului Galaţi.

"Guriţă" îl laudă pe antrenorul oaspeţilor, Dorinel Munteanu, cu care a fost coechipier la echipa naţională. "Gălăţenii sunt o echipă foarte bine organizată, care demonstrează spirit de sacrificiu, este imaginea antrenorului principal. Am avut plăcerea să joc cu Dorinel Munteanu, nu se oprea din alergat. Era ambiţios. De aceea, imaginea de azi a Galaţiului este imaginea fostului fotbalist Dorinel Munteanu. Jucătorii Oţelului sunt împreună de 3-4 ani de zile, cu mulţi jucători tineri, alături de câţiva fotbalişti experimentaţi. Au crescut, iar în acest an au avut aceste rezultate foarte bune", a declarat Cosmin Contra.

"Duminică va fi primul meci din cele patru finale ale acestui sfârşit de an. Oţelul este o revelaţie, se apără bine, pleacă bine pe contraatac, trebuie să fim atenţi la jocul lor. Nu este un meci decisiv, pentru că este doar etapa a 16-a. E un joc important pentru a rămâne acolo sus, pentru a ne apropia de liderul clasamentului", a mai spus Contra.

Altfel, Poli a acontat deja un atacant pentru partea a doua a campionatului. Este vorba de canadianul Ricketts, care le-a făcut mari probleme alb-violeţilor în tricoul finlandezilor de la MyPa, în turul al III-lea preliminar al Ligii Europa. Tousaint Ricketts va veni liber de contract şi a ajuns aseară în Timişoara pentru a negocia contractul cu Poli.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite