Invincibilul „Guriţă” nu vrea să tacă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Contra la meciul s-a ocupat de adunarea semnăturilor
Cosmin Contra la meciul s-a ocupat de adunarea semnăturilor

Cosmin Contra şi-a adaptat atitudinea pe care o avea ca jucător şi la meseria de antrenor. Tehnicianul bănăţean reuşeşte să menţină o atmosferă bună în vestiar, dar nu se fereşte să-i transmită patronului că întârzierile salariale nu vor mai fi tolerate mult timp.

„Guriţă” a ţinut să-i lămurească, după victoria cu Oţelul, pe ziariştii care au sugerat că nu s-a trecut pe foaia de meci ca jucător din cauza avertismentelor lui Marian Iancu. „Am o mică problemă medicală, pubalgie, de aceea nu am fost pe foaia de joc. Îl respect pe domnul Iancu, dar nu-mi spune mie ce să fac, dacă nu eram accidentat şi consideram că este nevoie de mine pe teren, fiţi sigur că intram”, a spus Cosmin Contra.

Acesta a lăsat să se înţeleagă că restanţele salariale crează nemulţumiri tot mai mari printre jucători. „Băieţii evoluează meci de meci foarte bine. Poate că ar merita şi ei să primească o parte din restanţe din partea patronatului. Conducerea să vină măcar cu o parte din restanţele financiare. Băieţii merită măcar atât”, a declarat Contra.

Răspunsul preşedintelui clubului nu s-a lăsat mult aşteptat. „Atâta timp cât câştigă, nu am de ce să mă supăr. Însă dacă nu vor fi rezultate, voi reacţiona, pentru că la eliminarea din Cupă am tăcut”, a spus Marian Iancu. În trecut, mai mulţi antrenori au avut de suferit din cauza faptului că au luat atitudine în faţa conducerii în privinţa datoriilor către jucători, presa speculând la momentul demiterii lui Dusan Uhrin Jr. că acesta ar fi fostul principalul motiv. Gabi Balint a plecat de asemenea în urma unui scandal cu Iancu.

Dinamo, cu gândul la Poli

„Câinii” au trecut repede peste victoria cu Brăneşti, gândindu-se deja la meciul cu Poli Timişoara, din etapa următoare. „Meciul cu Timişoara e crucial pentru a termina în primele trei locuri. Nu aştept spectacol, ci trei puncte. Va fi un meci greu de tot, sperăm să le administrăm prima înfrângere”, a spus antrenorul Ioan Andone. Tehnicianul se bazează pe revenirile în echipă ale jucătorilor absenţi în meciul cu Brăneşti: „Va fi greu, dar vor intra cei accidentaţi şi suspendaţi. Dacă batem Timişoara, ne putem gândi la titlu”, a mai spus tehnicianul dinamovist.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite