"Joacă primele două echipe din clasament, trebuie să fim arbitraţi de cel mai bun"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul de la Poli Timişoara, Marian Iancu, nu este deloc mulţumit de delegarea lui Ovidiu Haţegan la partida de duminică dintre alb-violeţi şi Oţelul Galaţi, echipele de pe locul doi, respectiv unu.

Conducătorul clubului bănăţean consideră că delegarea denotă lipsă de respect. "Cer public să fim arbitraţi de numărul 1 sau numărul 2 în arbitraj atunci când vom juca contra Oţelului. Cer să fim respectaţi! Nu se poate, când joacă primele două să fim arbitraţi de Haţegan. El nu poate arbitra un astfel de meci niciodată! Ne-a făcut praf, Haţegan n-are ce căuta la Timişoara. Niciodată! Să arbitreze la CCA acasă", a spus Iancu la gsp tv. Cel mai bun arbitru român în acest moment este considerat a fi Cristi Balaj, cu care patronul de la Poli a avut mai multe conflicte în trecut.

Altfel, biletele pentru meciul Poli - Oţelul, programat duminică, de la ora 20.30, pe stadionul "Dan Păltinişanu" din Timişaora, se pun în vânzare începând de mâine. Preţul acestora începe de la 8 lei, iar tichetele pot fi găsite în locurile deja cunoscute din oraş: de la casieriile stadionului "Dan Păltinişanu", de lângă clădirea Operei, de lângă complexul "Bega" şi de la "Iulius Mall" (lângă scările rulante).

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite