"Un stadion întreg a aprins lumânări pentru Păunescu şi Satana era pe bancă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piţurcă nu e genul de om care să rămână dator
Piţurcă nu e genul de om care să rămână dator

Marian Iancu a criticat vocabularul lui Victor Piţurcă, iar antrenorul Universităţii Craiova a contraatacat dur, făcându-l ţigan pe preşedintele de la Poli Timişoara. Răspunsul acestuia nu a întârziat.

Cei doi nu s-au abţinut deloc în războiul declaraţiilor. "Iancu a apărut în fotbal nu ştiu cum. A făcut nişte milioane de dolari, numai el ştie cum le-a făcut şi a devenit patronul Timişoarei. Aşa cum am spus de persoanele astea care apar la tot felul de emisiuni şi discută despre orice şi despre orice echipă, aşa sunt nişte curve ale presei. Iar el face parte din acest fenomen. Se pricepe la toate şi antrenor şi patron şi de toate. Nici nu ştiu din ce clasă a intelectualilor face parte, a ţiganilor sau a românilor. Când vorbeşte şi păsările îl ascultă", a spus fostul antrenor al României, poreclit "Satana".

Marian Iancu nu-l menajează deloc pe Piţurcă, deşi în trecut l-a dorit pe banca tehnică a echipei sale. "Voi vă daţi seama că un stadion întreg a aprins lumânări pentru Păunescu şi Satana era pe bancă? El n-avea voie să intre pe teren! Ce caută un satanist între Sfinţi?Nu ştiu ce să fac, dacă să râd sau să-l aştept la cotitură. E o evoluţie, a ajuns de la selecţionerul României managerul Craiovei. M-a făcut ţigan, dar uite cine vorbeşte, "Albă ca Zăpada". Nu e nicio diferenţă între el şi smoală. Ce-i mai trebuie, silicon în buze, ca să arate bine. Cred că e stresat şi a refulat, găsindu-şi o ţintă în mine. Nu o să-i fie uşor. La un moment dat o să ridice mâinile şi o să recunoască că a greşit. Dacă se uită unde e Timişoara acum, îşi dizlocă cervicala. Spuneţi-i că nu l-am înjurat când am spus asta", a răspuns Iancu într-o emisiune televizată.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite