Marian Iancu: "Adrian Păunescu a fost în felul lui unic pe pământ românesc"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Implicat foarte multe de-alungul vieţii în lumea fotbalului, poetul Adrian Păunescu este omagiat de Marian Iancu, preşedintele clubului Poli Timişoara.

Oficialul echipei bănăţene a postat un mesaj de condoleanţe pe site-ul clubului. "Ne întrebăm: de ce aşa repede? Poate Dumnezeu are nevoie de dânsul... Poate spiritele bune, transformate în îngeri au nevoie de cineva care să-i îndrume, să le hrănească sufletele, să-i mângâie sau să-i muştruluiască într-un fel aparte, aşa cum doar Poetul putea să o facă. Adrian Păunescu a fost în felul lui unic pe pământ românesc şi va rămâne în veci sfânt în ceruri. Odihnă veşnică, Maestre, că destul ai muncit în slujba noastră, a celor mulţi, care azi, vă plâng şi vă preţuiesc la justa valoare!", spune textul comunicatului.

Un lucru interesant, pentru suporterii timişoreni, este semnătura lui Marian Iancu. Dacă până acum, în toate comunicatele de pe site, formularea era "Marian Alexandru Iancu, preşedinte FC Timişoara", de această dată boss-ul alb-violeţilor a semnat ca "preşedinte FC Politehnica Timişoara", semn că problema numelui echipei este practic rezolvată.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite