Alexa: „Avem nevoie de sprijinul conducerii”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Alexa, căpitanul de la Poli Timişoara
Dan Alexa, căpitanul de la Poli Timişoara

Jucătorii de la Poli Timişoara şi-au însuşit criticile patronului echipei şi vor să câştige partida cu FC Vaslui pentru a rămâne în lupta pentru primul loc în pauza de iarnă.

Căpitanul echipei înţelege reacţia patronului după ultimele meciuri ale alb-violeţilor, iar Marian Iancu a anunţat că va fi prezent la un meci în Banat după multă vreme. „Îl aşteptăm pe domnul Iancu, avem nevoie de sprijinul dânsului şi ne bucurăm că va veni la meci. Îi înţelegem criticile, pentru că dânsul îşi doreşte foarte mult să meargă lucrurile bine, să câştigăm, să avem un joc spectaculos. Ţinem cont de criticile dânsului, el este cel care investeşte”, a spus Dan Alexa.

„Un meci important, întâlnim un adversar în revenire de formă, au câştigat ultimele trei meciuri. E o echipă formată din fotbalişti, nu din jucători de fotbal. Va fi un meci interesant, la care sper să vină multă lume, pentru că avem neovie de sprijinul suporterilor. O victorie cu Vasluiul ne-ar asigura în mare proporţie o iarnă liniştită”, a mai spus mijlocaşul bănăţean.

Credeţi că echipa va reacţiona pozitiv la criticile lui Marian Iancu sau nemulţumirile se vor adânci? Vă puteţi exprima opinia în sondajul alăturat şi în secţiunea de comentarii!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite