FC Braşov - Poli, meciul jucătorilor menajaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sepsi este incert pentru meciul cu Oţelul
Sepsi este incert pentru meciul cu Oţelul

Poli Timişoara şi FC Braşov se înfruntă astăzi fără câţiva jucători importanţi. În afară de Zicu, suspendat, timişorenii vor menaja şi alţi titulari, în timp ce braşovenii vor face acelaşi lucru având probleme în Liga 1.

„Stegarii” se află într-o situaţie foarte delicată în campionat, fiind pe locul 16, unul retrogradabil, după 14 etape disputate. În etapa trecută de campionat, ardelenii au pierdut cu 0-3 la Astra Ploieşti, iar în etapa următoare joacă împotriva unei alte contracandidate la evitarea retrogradării, Sportul Studenţesc. Astfel, antrenorul Isăilă va menaja probabil câţiva jucători importanţi în vederea meciului din Liga 1. „Meciul cu Timisoara o să-l tratăm cu respect şi vom da totul pentru calificare. Rămâne de văzut dacă vom şi putea. Va fi un meci foarte greu şi cu siguranţă nu se compară cu cel de campionat”, a spus tehnicianul de la FC Braşov.

De partea cealaltă, antrenorul Cosmin Contra a deplasat la Braşov un lot de 21 de jucători, pe care se va baza şi pentru meciul din campionat cu Urziceni. Unul dintre jucătorii în formă, Ianis Zicu, este suspendat pentru ambele partide, în timp ce Alexa şi Goga sunt suspendaţi în campionat. În afară de accidentaţii pe termen lung, singurul incert este Alex Bourceanu, accidentat la meciul cu Vaslui. „Bourceanu a făcut o entorsă, în ultimele zece minute a tras de el, a strâns din dinţi şi a terminat meciul. Eu făcusem toate cele trei schimbări”, a spus Cosmin Contra. Totuşi, recuperarea jucătorului a decurs foarte bine, iar şansele ca el să intre pe teren în această seară sunt destul de mari.

Partida FC Braşov - Poli Timişoara, din sferturile de finală ale Cupei României, se joacă astăzi, de la ora 17.00.

Marian Iancu se gândeşte deja la transferuri

Preşedintele de la Poli lansează „ghicitori” în privinţa viitoarelor transferuri. „Un jucător non-european, care legitimat la o echipa cu care am jucat în Europa şi care ne-a pus mari probleme”, a declarat Iancu. În afara cazului în care Marian Iancu vrea să dea lovitura şi să aducă un fotbalist de la Manchester City, jucătorul care se potriveşte cel mai bine descrierii este Tosaint Ricketts. Atacantul canadian al finlandezilor de la MyPa are o viteză excelentă şi a dat trei goluri în dubla manşă cu alb-violeţii, din turul al treilea preliminar al Ligii Europa.

În plus, conducătorul clubului alb-violet vizează şi câţiva jucători din campionatul intern. „Este posibilă revenirea lui Tiberiu Bălan, dar depinde de negocierile cu clubul care deţine drepturile sale federative. Ne interesează şi Fatai de la Astra, dar am ieşit din cursa pentru Moraes. Interesul pentru el este mare, iar sumele au urcat prea mult”, a mai spus Marian Iancu.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite