Prima înfrângere a sezonului, primul eşec pentru Contra: Poli afară din Cupă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Contra nu a avut motive de bucurie aseară
Cosmin Contra nu a avut motive de bucurie aseară

Bănăţenii au părăsit Cupa României în sferturi, după 0-1 cu FC Braşov. Poli nu mai pierduse niciun meci de la 0-2 cu Manchester City, iar în competiţiile interne ultimul meci pierdut a fost în ultima etapă a sezonului trecut, chiar cu FC Braşov.

„Stegarii” s-au impus cu un gol marcat de Cristescu în ultima fază a meciului, dintr-o poziţie de ofsaid. „Braşovenii au avut spirit de sacrificiu, au alergat mai mult ca noi şi s-au calificat. Felicit echipa lor, nu mă interesează că au marcat din ofsaid. Jucătorii mei nu au înţeles importanţa acestui joc şi s-au prezentat cum s-au prezentat. Nu se poate ca Braşovul să ne domine fizic şi tactic. Am jucători de valoare incontestabilă, dar asta nu contează mereu. Mi-am dorit să ajungem în finală, iar acest eşec e o dezamăgire mare pentru mine. Sper să avem de învăţat din această înfrângere”, a declarat Cosmin Contra la finalul partidei.

Sper ca jucătorii să îmi arate că acest meci e doar o greşeală. Campionatul e singurul obiectiv care ne-a mai rămas şi sperăm să fim în continuare sus. Eu nu mă tem de Marian Iancu, jucătorii ar trebui să se teamă. Eu am pregătit bine meciul, echipa care a jucat cu Vaslui a jucat şi azi, dar cu altă mentalitate. Ne-a costat şi faptul că am avut două schimbări încă din prima repriză”, a mai spus „Guriţă”.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite