Marian Iancu: "Nu s-a pus niciodată problema ca Zicu şi Alexa să nu joace"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Alexa
Dan Alexa

Ianis Zicu a fost "ascuns" de patronul Marian Iancu până la ora meciului cu Dinamo, iar diversiunea timişorenilor i-a iritat pe dinamovişti, chiar dacă "machedonul" nu a făcut un meci extraordinar.

Preşedintele clubului alb-violet a avut de această dată doar cuvinte de laudă la adresa echipei sale după 0-0 cu Dinamo. "Am lucrat cu materialul clientului, m-am folosit de ameninţările la adresa lui Zicu şi Alexa, am făcut tot posibilul să scoatem puncte din acest meci. Nu s-a pus niciodată problema ca Zicu şi Alexa să nu joace. Cosmin a pregătit meciul foarte bine, nu am ce să-i reproşez. Nici jucătorilor nu am ce să le spun, n-au luat cartonaşe, nu avem accidentări, avem lotul aproape complet pentru Bistriţa", a spus Marian Iancu, deşi "ameninţările" dinamoviştilor au fost mai mult exagerări ale presei.

Căpitanul Dan Alexa a confirmat că prezenţa sa pe teren în meciul din week-end nu a fost pusă niciodată sub semnul întrebării. "Am jucat împotriva unei contracandidate, e un rezultat bun. Am încercat o diversiune, important că am jucat şi am luat un egal. Putem să îi detronăm pe cei de la Oţelul, trebuie să legăm victoriile, vom avea un retur de foc. Luptăm sigur la titlu", a spus căpitanul alb-violeţilor.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite