DINAMO-POLI, SÂMBĂTĂ - 21.45 Iulian Tameş, jucător Poli Timişoara: „Pentru mine meciul cu Dinamo este ca oricare altul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iulian Tameş (stânga)
Iulian Tameş (stânga)

Fost jucător al „câinilor” în trecut, Iulian Tameş nu se gândeşte la importanţa unui meci cu Dinamo pentru fanii alb-violeţi, ci doar la obţinerea celor trei puncte care ar menţine pe Poli în lupta pentru titlu.

Mijlocaşul încearcă să se concentreze doar asupra obiectivului: câştigarea fiecărei partide. „Am intrat deja în atmosferă pentru meciul cu Dinamo, de cum s-a terminat partida cu Oţelul ne gândim la acest meci, aşa cum facem în fiecare etapă. Personal consider că este un meci ca oricare altul. Puţin mai special, pentru că ştiu adversitatea timişorenilor faţă de clubul Dinamo. Sunt trei puncte pe care trebuie să le câştigăm pentru a rămâne în fruntea clasamentului”, a declarat Iulian Tameş.

Eu nu am nimic de demonstrat, nu am o revanşă de luat, pentru mine nu este un meci special. Sper să fie special în retur, în ultima etapă a campionatului, să jucăm cu titlul pe masă. Cred că Poli e îndreptăţită să spere la un rezultat bun, pentru că suntem neînvinşi în acest campionat şi sper să rămânem la fel şi după această etapă”, a mai spus mijlocaşul venit în Banat de la FC Argeş.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite