Poli nu l-a "ascuns" pe Zicu, dar Dinamo n-a fost în stare să-l găsească

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ianis Zicu (stânga) se îndreaptă spre titlul de golgeter în acest sezon
Ianis Zicu (stânga) se îndreaptă spre titlul de golgeter în acest sezon

Managerul sportiv de la Poli Timişoara a povestit traseul lui Ianis Zicu până la meciul cu Dinamo, considerând că jucătorul nu a fost niciodată "ascuns" de ochii adversarilor. Acesta admite, însă, că a existat posibilitatea ca fotbalistul să nu joace.

Daniel Stanciu crede că ziarişti au pierdut urma lui Zicu pentur că acesta a fost să-şi viziteze familia. "Zicu a venit împreună cu noi vineri seară de la Timişoara, a stat lîngă mine în avion. Apoi, a fost acasă pentru a-şi vizita mama. La stadion a apărut în civil sîmbătă, dacă asta vi se pare o aşa mare strategie astfel încît cei de la Dinamo să fie daţi pe spate, nu mai am ce să mai spun. E adevărat că nu a avut o evoluţie extraordinară, aşa cum ne-am fi aşteptat, însă era important pentru noi să fie în teren", a spus oficialul albv-violet la GSP TV.

"Ianis e un jucător fragil din punct de vedere fizic, era normal să nu ne dorim ca el să se accidenteze, de aceea a existat ipoteza de a nu-l trimite în teren. Andone a gîndit meciul cu Zicu în teren, deci ce e aşa mare strategie din partea nosatră?", a mai spus Stanciu.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite