DINAMO - POLI, SÂMBĂTĂ-21.45Gigel Bucur: "Poli are un uşor avantaj în faţa dinamoviştilor"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul jucător alb-violet este în vacanţă şi i-a vizitat pe foştii coechipieri după victoria cu Oţelul din etapa trecută, meci la care atacantul a fost spectator.

Campionatul Rusiei s-a încheiat, iar Gigel Bucur, aflat acum la Krasnodar, a revenit în ţară. Atacantul a asistat la victoria din etapa trecută cu Oţelul, apoi şi-a scos foştii colegi de la Poli în oraş. „Va fi un meci echilibrat, între două echipe puternice, care au acelaşi ţel. Cred că Poli are un mic avantaj în faţa celor de la Dinamo, şi când spun asta mă bazez pe spiritul alb-violeţilor”, a declarat Gigel Bucur, citat de „Prosport”.

"Motivaţia e câştigarea titlului şi faptul că vor să rămână neînvinşi în acest tur de campionat. Deci au destule motive pentru a-şi dori victoria în acest joc, iar pe primul loc e foamea de trofee, pentru că e un meci care contează în lupta pentru titlu", a mai spus Bucur.

Altfel, doi fotbalişti vor absenta cu siguranţă din lotul alb-violeţilor: Lukas Magera accidentat, în timp ce Hristu Chiacu este suspendat după eliminarea din meciul cu Oţelul. Jucători care au avut probleme medicale în ultima perioadă, ca Zicu, Bourceanu sau Scutaru, se antrenează cot la cot cu colegii, însă doar evoluţia lui Scutaru mai este pusă sub semnul întrebării.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite