Dan Alexa: "Cei de la Dinamo nu reuşesc să mă irite, mie-mi place presiunea"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Alexa
Dan Alexa

Dinamoviştii i-au "sortit" cartonaşul roşu jucătorului bănăţean, însă căpitanul de la Poli Timişoara nu este afectat de declaraţiile adversarului din etapa următoare.

Declaraţiile antrenorului Ioan Andone şi ale preşedintelui dinamovist Cristi Borcea, care sunt siguri că Alexa va fi eliminat în partida de sâmbătă, l-au lăsat rece pe mijlocaşul timişorean. "Este un meci important pentru noi, pentru oraşul Timişoara şi ar fi extraordinar dacă am reuşi să terminăm acest tur de campionat fără înfrângere. Prin declaraţiile celor de la Dinamo la adresa mea, cred că se urmăreşte iritarea mea, a arbitrului, presiune multă, însă n-au reuşit, pentru că mie îmi place presiunea. Dacă aş putea să iau toată presiunea asupra mea şi să o iau de pe umerii colegilor aş fi cel mai fericit", a declarat căpitanul alb-violeţilor.

Acesta se bazează pe jucătorii care au plecat pe uşa din dos de la Dinamo în ultima perioadă de transferuri şi au ajuns la Poli. "Pentru mine nu mai are nimic special acest meci cu Dinamo, am jucat deja de opt ori împotriva lor. Probabil că pentru jucătorii mai noi de la Timişoara, care au ajuns de la Dinamo, va fi mai special. Personal, mi-aş dori să câştigăm sâmbătă, iar golurile să fie marcate de Zicu şi Helder. Ianis n-a plecat în relaţii prea bune de la Dinamo, iar acum este foarte motivat şi îşi doreşte să câştigăm, mai ales cu aportul său decisiv", a spus Dan Alexa.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite