DINAMO-POLI, SÂMBĂTĂ - 21.45 Jucătorii de la Poli Timişoara păstrează liniştea până după meci

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Alexa
Dan Alexa

Alb-violeţii au terminat cu activităţile pentru mass-media din această săptămână odată cu declaraţiile date ieri de Alexa şi Tameş. Nu este prima oară când timişorenii adoptă această "tactică" înaintea unui meci important.

Antrenorul şi preşedintele de la Dinamo au declarat că Dan Alexa este un jucător care ar trebui eliminat în fiecare meci şi sunt siguri că acest lucru se va întâmpla şi în partida Dinamo – Poli de sâmbătă. Căpitanul timişorenilor face faţă cu brio tensiunii pe care dinamoviştii încearcă să o creeze înaintea meciului de sâmbătă.

Pe Andone îl respect foarte mult, ca fotbalist am avut foarte multe de învăţat de la el. Pun declaraţia dânsului pe seama unei anumite disperări, pentru că au avut anumite nereuşite în acest sezon. Am auzit ce a declarat el, ce a declarat domnul Borcea. Se încearcă iritarea mea, iritarea arbitrului, presiune multă. Din punctul meu de vedere n-au reuşit, îmi place presiunea. Sunt anumite strategii, m-am amuzat când l-am auzit pe domnul Borcea, era chiar simpatic”, a fost răspunsul fotbalistului bănăţean.

Alexa: "Zicu va fi omul meciului"

Căpitanul alb-violeţilor vrea să-şi ajute echipa să intre în istoria fotbalului românesc. „Este un meci important pentru noi, pentru oraşul Timişoara. Noi vrem să rămânem neînvinşi, ar fi extraordinar dacă am termina un tur de campionat fără înfrângere”, a spus Dan Alexa.

Fost jucător dinamovist, acesta joacă din 2006 la Timişoara şi nu mai simte demult nicio legătură faţă de fostul club. „E un meci ca oricare altul şi cred că avem şanse mari să câştigăm acolo. Pentru mine e al optulea sau al nouălea meci împotriva lor de când sunt la Poli, poate e mai special pentru cei veniţi acum, Helder, Zicu. M-aş bucura să câştigăm cu goluri înscrise de ei”, a mărturisit Alexa.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite