Alexa: "Nu Taborda este problema la Poli"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Portarul alb-violeţilor a admis că a greşit, iar căpitanul Dan Alexa consideră că "spionul" din vestiar este o problemă mai mare. Presa sportivă a dezvăluit cu lux de amănunte discuţia avută de echipă şi antrenori în vestiar, iar Alexa condamnă "cârtiţa".

Jucătorii timişoreni au trecut peste acuzele portarului portughez, însă acum au o nouă problemă. „Există o «cârtiţă» între noi, din punctul meu de vedere aşa ceva nu se face, mi se pare inadmisibil să dai la presă ce se vorbeşte în vestiar. În timp se vor afla toate. Am fost surprins şi e deranjant, pentru că nu mă aşteptam. Asta e grav, nu ce-a făcut Taborda. A fost nervos, a avut o răbufnire, a admis că a greşit, dar nu el e problema cea mai mare”, a spus Dan Alexa.

Am vorbit cu Taborda aseară. Din punctul meu de vedere Pedro a greşit. Înţeleg orice supărare, poate se consideră neîndreptăţit, însă a greşit când a spus că jucătorii nu au atitudine. Pedro e un om vechi la echipă, unul dintre oamenii importanţi în vestiar, dar n-a avut dreptate. Însă cum spuneam, problema asta a trecut. Nu-mi place ca ce se vorbeşte în cadrul echipei să ştie toată lumea, să ajungă în presă”, a mai spus mijlocaşul bănăţean.

Alexa îşi aniversează astăzi ziua de naştere, fiind felicitat de colegi, dar şi de suporteri. „Am primit un tort sub forma unui tricou cu numărul 31. Mai bine era cu numărul cu care joc”, a spus râzând căpitanul echipei alb-violete, care evoluează cu numărul cinci pe tricou.

Scuzele lui Bourceanu

Alex Bourceanu a avut o reacţie nervoasă în timpul meciului cu Voinţa Sibiu la adresa unui grup de spectatori. „A fost un moment în care eram foarte nervos. Am executat prost o lovitură liberă, se întîmplă. Am fost foarte nervos, am aplaudat ironic şi îmi pare rău. Nu cred că a fost un gest jignitor, a fost o refulare. Nu am făcut gesturi obscene, dar nu e bine ce am făcut”, a spus fotbalistul.

Acesta nu va fi sancţionat pecuniar pentur cartonaşul roşu primit marţi. „Publicul a stat în frig pentru a fi alături de noi, îmi pare rău şi sunt convins că nu se va mai întîmpla. Îmi pare rău că am lăsat echipa în 10 şi am fi putut pierde pe prostia mea. Cosmin mi-a spus că de data asta n-o să fiu sancţionat, dar la următorul voi fi. Ideea e să nu se mai repede, pentru mine ca jucător, pentru echipă”, a declarat Bourceanu.

Şi căpitanul echipei a ţinut să mulţumească suporterilor. „A venit frigul, a fost puţină lume în tribună, dar le mulţumim celor prezenţi, pentru că ne-au susţinut 120 de minute. Pentru noi e foarte important să-i ştim aproape, e o perioadă grea din toate punctele de vedere”, a spus Dan Alexa.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite