Poli Timişoara şi-a prezentat ieri cele mai noi achiziţii, doi jucători defensivi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Contra
Cosmin Contra

Cehul Jiri Krejci şi brazilianul Rafael Rocha sunt cele mai noi transferuri realizate de echipa bănăţeană. Cei doi au venit liberi de contract şi vor juca întâi la echipa satelit, pentru adaptare.

Conducerea clubului alb-violet a ţinut să-i vadă pe cei doi la lucru mai mult timp înainte de a semna contractele, după experienţele neplăcute din trecut. "Au fost aici timp de trei săptămâni, am avut timp să-i văd, iar după meciul amical cu Sebiş mi-am dat acordul pentru achiziţionarea lor, pentru că ei pot aduce un plus la valoarea lotului", a spus Cosmin Contra.

Antrenorul timişorean i-a caracterizat succint pe fotbalişti. "Jiri este un fundaş central cu o tehnică foarte bună, este agresiv în marcaj, are un joc de cap bun şi este periculos la fazele fixe. Rocha are viteză, tehnică, anticipează bine fazele şi vine să acopere bine banda stângă, unde îl aveam doar pe Sepsi. Mi-ar fi părut rău să nu semneze un jucător cu asemenea calităţi, mai ales că vine liber de contract", a concluzionat "Guriţă".

Jiri Krejci ştia despre Poli Timişoara înainte de a veni în Banat. "Mă bucur că am ajuns aici, Timişoara are o imagine foarte bună în Cehia mulţumită lui Dusan Uhrin Jr. Consider că este un pas înainte pentru mine şi vreau să joc în cupele europene cu noua mea echipă", a spus fundaşul central pentru care Dusan Uhrin Jr. a pus un cuvânt bun la Poli.

Rafael Rocha este la prima experienţă în afara ţării natale. "Este o ocazie unică pentru mine, pentru că eu consider că Poli este o echipă mare şi sper să mă ridic la nivelul aşteptărilor. Am nevoie de o perioadă de adaptare, pentur că nu am jucat până acum decât în Brazilia, iar aici este un fotbal total diferit", a spus fundaşul stânga, a cărui achiziţionare a fost făcută şi al insistenţele celuilalt brazilian de la Poli, Helder.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite