Contra: "Nu trebuie să le permitem braşovenilor să ne pună probleme"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bănăţenii joacă astăzi, de la ora 17.00, cu FC Braşov, în Cupa României. Acum o săptămână şi jumătate, cele două echipe s-au înfruntat şi în campionat, rezultatul fiind un egal fără goluri.

Cosmin Contra a studiat adversarul după meciul de Liga 1 şi ştie de ce are nevoie echipa sa pentru a se impune. "Am început bine o perioadă dificilă, cu o victorie cu FC Vaslui. Ne aşteaptă două meciuri la fel de importante şi la fel de grele. Primul, împotriva celor de la Braşov, care formează o echipă bună şi cu care am făcut un 0-0 în campionat. Am văzut ce echipă agresivă poate fi Braşovul şi ce probleme ne poate pune dacă le permitem. Mergem cu gândul de a ne califica, pentru că această competiţie reprezintă un obiectiv pentru noi. Trebuie să avem grijă pentru că un meci de Cupă nu se aseamănă deloc cu cel din campionat, iar pentru partida din sferturi va trebui să fim mult mai eficienţi în atac", a declarat antrenorul de la Poli Timişoara.

Bănăţenii se gândesc şi la meciul din campionat de la Urziceni, programat sâmbătă. "Din punctul nostru de vedere, partida de la Urziceni ne poate asigura continuitatea în meciurile fără înfrângere, dar pentru asta va trebui să facem eforturi şi să nu ne relaxăm. În ciuda faptului că au plecat mulţi jucători de la Urziceni, această echipă rămâne periculoasă, iar cei care au rămas vor dori să scoată un rezultat bun împotriva noastră", a spus Vali Velcea, colegul lui Cosmin Contra de pe banca tehnică a alb-violeţilor.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite