Adrian Stoicov: „Presiunea şi-a spus cuvântul la loviturile de departajare"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul de la Poli 2 Timişoara s-a declarat mulţumit de evoluţia elevilor săi, cu câteva excepţii, în înfrângerea din Cupă cu UTA, în timp ce Ronald Nagy se bucură de calificare, chiar dacă a fost obţinută greu.

Tehnicianul satelitlului alb-violet regretă că nu a reuşit să învingă o rivală de tradiţie a clubului bănăţean. „Îmi pare rău că am pierdut cu o rivală a Timişoarei. Jucătorii s-au prezentat bine, am primit un gol pe o greşeală personală, dar per total am avut mai multe ocazii. Arădenii au dat o replică bună, dar nu am crezut că vom pierde meciul, la penalty-uri deja e loterie. Au fost unii jucători care nu m-au mulţumit azi, Chiţu, Popa, dar asta e. A fost o atmosferă extraordinară şi le mulţumesc suporterilor, îi aşteptăm şi la celelalte meciuri ale noastre. La antrenamente au marcat toţi din penalty, dar probabil presiunea, miza şi experienţa portarului advers au fost decisive", a spus Adrian Stoicov la finalul partidei.

Click pe poze pentru o GALERIE FOTO!

image

Antrenorul „Bătrânei Doamne" speră că echipa sa va creşte în joc până în etapa a şaptea, când va întâlni echipa mare a timişorenilor. „Cupa este competiţia surprizelor, unde buturuga mică poate răsturna carul mare, iar de ce ne-a fost teamă n-am scăpat, am fost aproape de eliminare. Sigur, ne-am fi dorit să terminăm jocul în 90 de minute, să căpătăm încredere pentru următoarele meciuri. Vrem să mergem mai departe, poate să aducem un adversar de Liga 1 la Arad, după mult timp. Ştiam că adversarul va juca cu determinare, e normal, dată fiind rivalitatea, chiar dacă a fost vorba de Poli 2. Au avut momente bune, dar noi dacă eram pragmatici puteam să terminăm jocul în 90 de minute. Suntem încă la început şi sunt sigur că jocul nostru va creşte de la meci la meci. Poli - UTA ar fi frumos să se joace în Liga 1, am jucat aici un meci, în 2002, pe care n-am să-l uit niciodată", a declarat Ronald Nagy.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite