Păşunile din proprietatea clubului de fotbal Poli Timişoara, scoase la licitaţie de Fisc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţele Timiş au scos la licitaţie 20 de hectare de teren din apropierea oraşului, în contul unei presupuse datorii către stat. Marian Iancu nu-şi face griji, spunând că licitaţia va fi suspendată. Suprafaţa este trecută în anunţul licitaţiei drept „păşune în extravilan”.

Relaţia SC Fotbal Club Timişoara SA cu reprezentanţii locali ai Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală a căpătat în ultimul timp aspectul unui joc de-a şoarcele şi pisica. Preşedintele clubului de fotbal este de părere că criza economică i-a „înrăit” pe cei de la Finanţe. „N-au nicio logică în ceea ce fac. Am văzut şi eu acum ce stimulente iau ei şi îi înţeleg că vor să scoată bani şi din piatră seacă. Nu se poate să ai salariu de 10-12 milioane şi stimulente de 100 de milioane”, a spus Marian Iancu pentru Adevărul de seară Timişoara.

Acesta a explicat situaţia terenului a cărui scoatere la licitaţie a fost anunţată săptămâna trecută. „Da, este vorba despre un teren al nostru, dar nu îl vom pierde. Finanţele Timiş au pierdut în instanţă toate procesele cu noi, iar acea licitaţie va fi suspendată. E vorba de procedură, de aceea a apărut acel anunţ, ei trebuie să-şi justifice salariile. Terenul a fost depus ca garanţie de bună plată de către club, iar ei când au ceva de executat, scot la licitaţie garanţia”, a declarat patronul de la Poli Timişoara.

„Frecuşurile” dintre club şi Finanţele Timiş nu reprezintă o noutate. „De mult timp încearcă să ne pună în cârcă datorii ale fostei societăţi care administra clubul, cea a lui Toni Doboş, răspunde Ion pentru ce-a făcut Vasile. Ne-au cerut o sumă aberantă la început, peste 100 de miliarde de lei vechi, însă au pierdut tot în instanţă. Acum au ajuns la 10 miliarde şi vor pierde în continuare”, a mai spus Marian Iancu.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite