Sărbătoarea lui Bachus începe mâine la Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre evenimentele care au devenit tradiţionale în oraşul de pe Bega, Festivalul Vinului va avea loc în acest final de săptămână. Pe scena ce va fi montată în faţa stadionului „Dan Păltinişanu" vor urca şi artişti timişoreni apreciaţi la nivel naţional.

Ediţia din acest an a evenimentului care celebrează licoarea lui Bachus promite să adune mii de timişoreni. Toţi amatorii de vin, alb, roşu, sec, sau demisec vor avea ocazia să deguste diferite sortimente de băutură care au avut succes. Din 29 până în 31 octombrie, va răsuna  muzica la stadionul „Dan Păltinişanu".

Vineri, distracţia va începe de la ora 17.00 când timişorenii vor avea parte de un spectacol folcloric oferit de Ansamblul „Timişul" şi se va termina cu o oră înainte de miezul nopţii.  Sâmbătă, tot de la ora 17.00, Ansamblul folcloric „Luceafărul" din Vârşeţ şi Ansamblul „Timişul" vor întreţine atmosfera până la ora 20.00. Atunci pe scenă vor urca grupul Reflex, trupa Vest, Blue Station, Adi Bărar şi cei de la Blues Band.

Duminică, startul evenimentului se va da la ora 16.00. Fanfara Timişoara Big Band va oferi un spectacol pentru timişorenii prezenţi după care, până la 20.00, membrii Ansamblului „Timişul" vor dansa şi vor cânta. Chiroptera, Bega Blues Band, Regal şi DJ Project vor urca pe scenă de la ora 20.00.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite