Fanfara va cânta într-un tramvai de epocă la Zilele cartierului timişorean Fabric

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locuitorii din cartierul timişorean Fabric vor sărbători în acest final de săptămână zilele cartierului cu mişcări sportive, concert de fanfară dintr-un tramvai de epocă, evenimente dedicate copiilor şi concerte de muzică tradiţională. Evenimentelpe au loc în Piaţa Traian, Parcul Uzinei şi în Parcul Fraţii Constantin.

Micuţii de la Şcoala „Rudolf Walter" din Timişoara se vor întrece în competiţii sportive de toate genurile încă din această dimineaţă. Astfel, de la ora 9.00 va avea loc un cros, iar de la ora 10.30 urmează meciuri de baschet, streetball, volei, tenis de masă dar şi fotbal.

După distracţia celor mici sunt programate evenimente care să-i poarte pe timişorenii melancolici în alte vremuri. Fanfara Timişoara Big Band se va plimba cu un tramvai de epocă şi va cânta pe un traseu ce străbate tot cartierul Fabric. La ora 19.00, Fanfara Timişoara Big Band se va opri în Piaţa Traian şi va concerta pentru cei prezenţi. Va fi o „Seară vieneză" pentru Fabricul de' altădat. La aceeaşi oră, în Parcul Uzinei, pe malul Begăi, va avea loc un concert susţinut de Fanfara Penticostală Elim. Seara se va încheia în Piaţa Traian cu muzica celor de la Blue Station, ce vor susţine un concert blues&rock.

Seara de duminică este rezervată spectacolelor de muzică tradiţională şi unei serbări câmpeneşti, evenimente ce vor începe la ora 18.00. Până atunci însă, de la ora 16.30 copiii împreună cu părinţii şi bunicii vor avea parte de distracţie cu face painting, împletit de baloane şi show-uri interactive.

Zilele Cartierului Fabric sunt deja o tradiţie pusă la punct de membrii consiliului consultativ de cartier din zonă dar şi de Casa de Cultură a Municipiului Timişoara.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite