Elevii de la un liceu din Timişoara au devenit judecători pentru o zi GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevii au simulat un proces
Elevii au simulat un proces

Elevii Liceului Baptist au avut ocazia să fie judecători, avocaţi, grefieri, dar şi inculpaţi pentru o zi. Ei au simulat un proces în care mai mulţi tineri au consumat droguri.

Evenimentul a fost organizat cu ocazia Zilei Magistratului. Nu este pentru prima oară când elevii din oraş sunt invitaţi să simuleze un proces. De data aceasta a fost rândul tinerilor de la Liceul Teoretic Baptist din Timişoara. "Am aşteptat multă vreme să vină ziua în care o să putem simula procesul. Ne-am pregătit din timp, am văzut filme cu procese, am mai găsit şi informaţii de pe internet. Am vrut să fim pregătiţi şi ca simularea noastră să fie cât mai aproape de realitate", a spus una dintre eleve, care a avut ocazia să fie avocată pentru câteva ore.

Elevii au simulat un proces

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO DE LA PROCES

Elevii au judecat un proces în care mai mulţi tineri au fost acuzaţi de consum şi trafic de cocaină. În timp ce învăţătura creştină spune că drogurile duc la o veşnicie petrecută în iad, legislaţia română prevede o pedeapsă cuprinsă între 10 şi 20 de ani de închisoare.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite