Doi bărbaţi suspectaţi că au omorât în bătaie un cioban au fost reţinuţi de poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 49 de ani, cioban la o stână de lângă localitatea Gătaia, judeţul Timiş, a fost omorât în bătaie în noaptea de miercuri spre joi, principalii suspecţi în acest caz, alţi doi ciobani, fiind reţinuţi pentru 24 de ore.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş, Emil Andrei, a declarat că poliţiştii au fost sesizaţi că pe un câmp din apropierea localităţii Gătaia a fost descoperit corpul neînsufleţit al unui bărbat de 49 de ani, care lucra ca cioban la o stână şi care prezenta mai multe urme de lovituri în zona capului.



Imediat după descoperirea faptei s-a constituit o echipă operativă care a reuşit prinderea primului suspect în mai puţin de o oră, iar cel de-al doilea (foto sus) a fost descoperit după aproximativ patru ore. Principalii suspecţi în acest caz, doi bărbaţi de 29 şi 48 de ani sunt ciobani la stânile din apropierea localităţii Gătaia. În cursul nopţii de miercuri spre joi ei au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă de reţinere şi urmează să fie prezentaţi magistraţilor Tribunalului Timiş cu propunere de arestare preventivă.

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite