O Honda Accord furată, găsită într-o razie de amploare în Piaţa Mehala

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Piaţa de maşini a fost verificată în această dimineaţă de poliţiştii timişoreni. Razia a vizat autoturismele furate şi societăţile comerciale cu activitate în piaţă. La control au luat parte reprezentanţi ai Poliţiei, ai Gărzii Financiare, ai Oficiului pentru Protecţia Consumatorului, dar şi ai Direcţiei Sanitar-Veterinare.

În urma verificărilor, agenţii timişoreni au descoperit o Hona Accord, expusă spre vânzare, care figura în baza de date a poliţiei ca fiind furată. „Autoturismul a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor", a declarat Mădălina Mezdrea, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș. Vânzătorul maşinii a declarat că a cumpărat autoturismul din Germania, fără să ştie de problemele legate de acesta.  

În paralel cu acţiunea poliţiei, în Piaţa Mehala au făcut controale şi Oficiul pentru Protecţia Consumatorului şi Direcţia Sanitar-Veterinară Timiş.

Potrivit reprezentanților IPJ Timiș, în cadrul acțiunii au fost controlate aproximativ 300 de autoturisme care erau expuse la vânzare şi au fost ridicate 12 casetofoane auto în vederea efectuării de verificări. De asemenea, au fost verificate 18 societăţi comerciale, la două dintre acestea fiind suspendată activitatea pe o perioadă de trei luni, iar la o societate a fost suspendată activitatea până la remedierea deficienţelor. În urma acţiunii au fost aplicate 15 sancţiuni contravenţionale în valoare de 29.000 de lei şi a fost ridicată suma de 406 de lei de la societăţile controlate.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite