Muncitor strivit de o presă la cea mai mare fabrică de anvelope din Vest. Poliţiştii şi inspectorii ITM au început cercetările

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 39 de ani și-a pierdut viața în urma unui grav accident de muncă petrecut în această după-amiază într-unul din departamentele companiei Continental din Timişoara.

Valeriu Mihailovici avea 39 de ani și lucra ca operator vulcanizare în cadrul fabricii de anvelope. Bărbatul, originar din Caraș-Severin, era de patru ani angajat al companiei Continental. "Astăzi, la ora 13.40, o presă a căzut pe abdomenul muncitorului. La ora 14.10, echipajul de la Ambulanță venit la locul accidentului a constatat decesul bărbatului", a declarat Andreea Cinteză, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Timiș.

Tura în care lucra bărbatul se termina la 15.30

"O comisie formată din inspectori de la Inspectoratul Teritorial de Muncă și polițiști se află la fața locului. Accidentul a avut loc în jurul orei 14.00", a declarat Ioan Purdea, responsabil de comunicare în cadrul companiei Continental Automotive Products din Timișoara. Potrivit acestuia, zona în care a avut loc accidentul a fost izolată, iar în acest moment, nimeni nu mai are acces în interiorul ei. În departamentul în care lucra Valeriu Mihailovici, în fiecare schimb lucrează aproximativ 30 de angajați. Bărbatul ar fi trebuit să iasă din tura de dimineață la ora 15.30.

image
image

VEZI GALERIE FOTO!

Continental Anvelope Timişoara, subsidiară a corporaţiei Continental, unul dintre cei mai importanţi furnizori de componente pentru industria automobilelor, a sărbătorit în luna martie a acestui an producerea anvelopei cu numărul 100 de milioane. „Am început cu o echipă de aproximativ 200 de oameni, iar acum sărbătorim producerea anvelopei cu numărul 100 de milioane împreună cu peste 1.600 de colegi", declara atunci Pedro Carreira, Directorul General al Continental Anvelope Timişoara.

Fabrica de anvelope Continental din Timişoara, fondată în 1998, a început producţia de serie în 2000. Volumul producţiei a crescut constant de la 1,2 milioane de anvelope în 2001, la mai mult de 14 milioane de anvelope în 2010.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite