Cea mai bună muzică din oraș: formația Partizan în concert la Timișoara (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vineri seara, timișorenii s-au împărțit la cele două concerte care au avut loc în oraș: Parov Stelar a cântat la Centrul de Afaceri și formația Partizan a urcat pe scena din Setup. Deși la Parov s-au înghesuit mii de tineri, cei de la Partizan, ca de fiecare dată, au făcut muzică.

Formația Partizan se află în plin turneu de promovare a noului album, care va fi lansat în luna mai. Artan, Suedezu, Robin și Radu au ajuns ieri și în Timișoara și au încântat publicul din Setup cu piese consacrate ale trupei Partizan. Cei patru au interpretat însă și piese mai vechi, făcute cunoscute de Timpuri Noi, cum ar fi „Albele furtuni", „Becule" sau „La radio".

Formaţia „Partizan" este alcătuită din Adrian  Pleşca - Artan- voce, Răzvan Moldovan - Suedezu - chitara, groove box, voce, Robin Proca - bas şi Radu Moldovan - tobe. Trupa s-a născut pentru prima dată în anul 2002. În 2005, a luat o pauză. După alţi 5 ani, fondatorii, Artan (Adrian Plesca) şi Suedezu (Răzvan Moldovan), prieteni de-o viaţă, au pus din nou pe picioare proiectul „Partizan". Artan tocmai plecase din „Timpuri noi", Suedezu tocmai se întorsese în ţară. „Redebutul" a avut loc la Festivalul Peninsula (Târgu-Mureş). Au urmat apoi circa 30 concerte în aproape toată ţara.

De la începutul lunii ianuarie 2011, „Partizan" este în studio, unde lucrează piese noi şi readuce în memorie piesele anilor  '80. Începutul lui martie a marcat debutul turneului trupei prin ţară, în playlist făcându-şi loc, alături de piesele noi, şi piese de rezistenţă: „Perfect", „Duşmănia" sau „Mii de scuze".

Într-un interviu acordat pentru ziarul Adevărul de Seară, membrii trupei au vorbit despre noul album și despre proiectele lor de viitor. Urmăriți site-ul timisoara.adevarul.ro pentru a citi interviul în exclusivitate cu trupa Partizan.

VEZI GALERIE FOTO DE LA CONCERT!

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite