Formaţia „Partizan“ va concerta în acest weekend în Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fanii sunt aşteptaţi vineri, de la ora 22.00, în Clubul Setup, pentru un concert de promovare a viitorului album al trupei. Se vor cânta melodii noi, dar şi piese de rezistenţă, cum ar fi „Perfect" sau „Duşmănia".

Membrii „Partizan" vor cânta piese noi, dar şi melodii vechi, deja consacrate. „Albele furtuni" este una din piesele compuse de Răzvan Moldovan (Suedezu) cu mulţi ani în urmă, ce va putea fi ascultată live în concert. „Ultima dată am cântat-o în 1989. De atunci, au trecut nişte ani", a declarat Adrian Plesca (Artan). 

Formaţia „Partizan" este alcătuită din Adrian  Pleşca - Artan- voce, Răzvan Moldovan - Suedezu - chitara, groove box, voce, Robin Proca - bas şi Radu Moldovan - tobe. Trupa s-a născut pentru prima dată în anul 2002. În 2005, a luat o pauză. După alţi 5 ani, fondatorii, Artan (Adrian Plesca) şi Suedezu (Răzvan Moldovan), prieteni de-o viaţă, au pus din nou pe picioare proiectul „Partizan". Artan tocmai plecase din „Timpuri noi", Suedezu tocmai se întorsese în ţară. „Redebutul" a avut loc la Festivalul Peninsula (Târgu-Mureş). Au urmat apoi circa 30 concerte în aproape toată ţara.

De la începutul lunii ianuarie 2011, „Partizan" este în studio, unde lucrează piese noi şi readuce în memorie piesele anilor  '80: „Albele furtuni", „Becule" sau „La radio". Începutul lui martie a marcat debutul turneului trupei prin ţară, în playlist făcându-şi loc, alături de piesele noi, şi piese de rezistenţă: „Perfect", „Duşmănia" sau „Mii de scuze".

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite