Harta celor mai mici chirii. Cele mai accesibile garsoniere sunt în zona Bălcescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O analiză realizată de portalul imobiliare.ro arată că prelungirea crizei a crescut numărul apartamentelor pentru care proprietarii caută chiriaşi. În paralel cu evoluţia ofertelor se observă o scădere a preţurilor, atât la garsoniere, cât şi la apartamentele cu două sau trei camere.

Zonele Matei Basarb sau Bălcescu sunt cele în care se află cele mai accesibile garsoniere de închiriat. Acolo, preţul cerut pentru închirierea unei garsoniere mobilate, în stare bună, porneşte de la 140 de euro/lună.

Take Ionescu, Aradului sau zona Centrului Bancar găzduiesc apartamentele cu două camere care pot fi închiriate la cele mai mici preţuri. Astfel, pentru un apartament cu două camere, preţul chiriei porneşte de la 170-180 de euro/lună.

Dacia sau Bucovina sunt zonele în care cei care caută să închirieze apartamente cu trei camere pot găsi cele mai accesibile oferte. Chiriile pornesc în acest caz de la 220-250 de euro/lună. Chirii la preţuri bune pot fi găsite şi în Circumvalaţiunii, Girocului, Lipovei sau Şagului

Potrivit imobiliare.ro, shiriile pentru garsonierele din cartierele bucureştene pornesc de la 150 de euro/lună, în timp ce în Cluj-Napoca şi Timişoara, cu aceeaşi sumă pot fi închiriate garsoniere chiar şi în zone semi-centrale.

„În comparaţie cu începutul toamnei trecute, chiriile sunt cu până la 12% mai mici. Cele mai mari diferenţe există la garsonierele din Constanţa (-11,9%) şi Timişoara (-8,9%), dar şi la apartamentele cu două (-7,2%) şi trei camere (-8,3%) din Cluj-Napoca", a explicat Adrian Erimescu, director general www.imobiliare.ro

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite