VIDEO Braconieri prinşi la vânătoare de poliţiştii din Timiş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Căpriorul a fost împuşcat fără drept de cei doi braconieri
Căpriorul a fost împuşcat fără drept de cei doi braconieri

Poliţiştii din Cărpiniş au prins în flagrant două persoane suspecte pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, dar şi pentru încălcarea regimul vânătorii şi al fondului cinegetic. Vânătorii de ocazie riscă ani buni de închisoare.

Oamenii legii au fost alertaţi de localnici că pe un fond de vânătoare din apropierea comunei Cărpiniş se întâmplă lucruri suspecte. Poliţiştii s-au mobilizat şi i-au oprit în trafic pe doi localnici, în vârstă de 44 şi 55 de ani. În urma controlului efectuat în autoturismul acestora, poliţiştii au găsit un căprior mort.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat faptul că persoanele în cauză nu deţineau autorizaţie de vânătoare, însă asupra lor au fost identificate două arme de vânătoare pe care le deţineau legal , dar şi zece cartuşe.

"În cauză, poliţiştii au întocmit dosare penale pentru comiterea infracţiunilor de vânătoare fără permis de vânătoare ,transportul vânatului împuşcat, dobândit fără respectarea condiţiilor legii, uzul de arma letală, fără drept şi efectuarea de operaţiuni cu arme şi muniţie", a spus Emil Andrei, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite