România a învins Slovacia la Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sportivii români s-au calificat în semifinala Ligii Europene de Box după victoria cu Slovacia, cu un bilanţ de două victorii, două remize şi o înfrângere în faza grupelor din competiţia recent înfiinţată.

Boxerii „tricolori” s-au simţit foarte bine în sala „Constantin Jude” şi au câştigat într-un mod convingător disputa cu Slovacia, scor 10-4. Aproximativ 2.000 de timişoreni au umplut până la refuz sala şi i-au încurajat frenetic pe români, printre suporteri aflându-se şi foşti campioni, ca Leonard Doroftei, Mihai Leu sau Francisc Vaştag.

Punctele gazdelor au fost aduse de Marin Dragoş, victorie la puncte în faţa lui Varujan Martirosyan, Georgian Popescu, victorie la puncte în faţa lui Kate Gyula, Alexandru Cristofor, victorie la puncte în faţa lui Jan Onda şi Petrişor Gănănău, victorie prin abandonul adversarului Balogh Sandor. Meciurile Răzvan Andreiana – Nagy Kristian şi Flavius Biea – Klasz Arpad s-au încheiat la egalitate, în timp ce singurul joc câştigat de slovaci a fost cel de la categoria 75 kg, unde Cătălin Roşu a abandonat în disputa cu Harcsa Norbert.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite