Alternativa bio pentru masa tradițională de Crăciun a bănățenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timișorenii pot alege să înlocuiască produsele tradiàionale cu produse bio
Timișorenii pot alege să înlocuiască produsele tradiàionale cu produse bio

Produsele fără e-uri și fără conservanți sunt din ce în ce mai apreciate de bănă‚enii care se g\ndesc să aibă un stil de viață sănătos. Masa de sărbători poate fi la fel de delicioasă și dacă este încărcată doar cu alimente bio.

Cârnați, cozonaci, sărmaluțe si chifteluțe, salate și fursecuri tradiționale pot fi toate înlocuite cu alimente sănătoase, la fel de delicioase. Magazinele care comercializează produse bio sunt pline în această perioadă. "Am avut mulți clienți. Mulți aleg produse ca făină sau alimente care să ajute digestia și foarte mulți cumpără de post", a spus Carmen Bandar, angajată a unui magazin bio.

Meniul pentru masa de Crăciun nu trebuie să se schimbe mai deloc pentru că pe rafturile magazinelor există deja variante alternative pentru orice, la prețuri avantajoase. Chifteluțele vegetale și sărmăluțele instant costă fiecare mai puțin de cinci lei pentru o porție. Dulciurile sunt și ele la prețuri atractive. O cutie de magdalene nu costă mai mult de 15 lei iar fursecurile sunt aproape patru lei. Pentru cei care nu vor să sară peste obiceiul de a pregăti acasă masa tradițională există diverse tipuri de făină și zahăr care să ajute digestia și chiar să nu ingrașe. Vinul de coacăze sau afine este o variantă pentru bănă‚enii care vor să experimenteye alte gusturi. O sticlă costă aproximativ 25 de lei.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite