Bijuterie golită de poliţişti la Timişoara. Oamenii legii au confiscat un kilogram şi jumătate de aur

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce săptămâna trecută au confiscat 800 de grade de aur de 22 de karate, ieri, oamenii legii au adus la sediul Poliţiei Timiş 1,4 kilograme de aur.

Poliţiştii de la Serviciul de Investigarea Fraudelor Timiş au luat la puricat, ieri dimineaţă, mai multe bijuterii din Timişoara. Patronii au trebuit să prezinte o serie de acte, prin care să ateste că sunt adevăraţii proprietari ai airului, însă nu toţi au avut documentaţia în regulă, astfel că poliţiştii au împărţit amenzi, dar au şi dispus confiscarea unor cantităţi mari din marfa extrem de valoroasă.

După ce săptămâna trecută au confiscat 800 de grade de aur de 22 de karate, ieri, oamenii legii au adus la sediul Poliţiei Timiş 1,4 kilograme de aur. Inelele, cerceii şi ghiulurile au fost numărate şi sigilate, urmând să fie considerate probe împotriva bijuteriilor care nu aveau toate actele în regulă.

„Bijuteriile care erau expuse la vânzare erau marcate cu mărci de garanţie neînregistrate, iar altele marcate necorespunzător. Au mai fost identificate şi ridicate două persoane care nu aveau dreptul să vândă bijuterii", a spus Mădălina Mezdrea, purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Timiş. Toate bijuteriile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor şi urmează să fie depuse la Trezoreria Naţională în vederea expertizării şi valorificării lor. Mai târziu, bijuteriile urmează să fie scoase la licitaţie, iar banii obţinuţi astfel să ajungă la bugetul de stat.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite