Timișorenii bicicliști pornesc astăzi într-un marș pe două roți prin Piața Victoriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai apreciactă campanie verde din Timișoara a împlinit doi ani. „Verde pentru biciclete" îi cheamă din nou la pedalat pe toți timișorenii care susțin o viață sănătoasă, în mișcare.  Astăzi, de pe platforma Timco, de pe bulevardul Circumvalațiunii, la ora 11.00, bicicliștii vor pleca din nou în plimbare.

La „Numărătoare de toamnă" a bicicletelor sunt așteptați toți timișorenii, de orice vârstă, amatori ai mersului pe două roți. Până acum, în cadrul campaniei „Verde pentru biciclete", au fost împărțite 7.500 de numere de biciclete. În jurul orei 11.00, bicicliștii vor porni prin oraș, pe traseul Calea Circumvalaţiunii - Bd. Republicii - Piaţa Huniade - Bd. Regele Ferdinand - Bd. Vasile Pârvan - Str. Cluj - str. Surorile Martir Caceu - Aleea F. C. Ripensia - Bd. Corneliu Coposu - Splaiul Galaţi - Piaţa Traian. Dacă vremea nu va ține cu ei, plimbarea va fi puțin mai scurtă.

Alaiul de timișoreni pe două roți va traversa și Piața Victoriei, o zonă în care pedalatul nu este permis, existând o hotărâre de consiliu local care interzice acest lucru. Intenția celor de la "Verde pentru biciclete" este aceea de a transforma Timișoara într-un oraș liber pentru biciclete, un oraș în care parcurile și piețele să fie deschise celor care circulă pe două roți. Polițiștii comunitari sunt și ei așteptați să participe la acțiunea de astăzi.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite