Derby-ul orgoliilor rănite: BC Timişoara - "U" Mobitelco Cluj în Divizia A de baschet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele două echipe care se vor înfrunta astăzi, de la ora 18.00, în sala "Constantin Jude" din Timişoara, au avut până acum evoluţii sub aşteptări în acest sezon, iar pentru una dintre ele această partidă ar putea însemna revenirea la formă sau continuarea declinului.

Bănăţenii au reuşit să adune doar trei victorii în 1 meciuri disputate în acest sezon de Divizia A şi, pentru prima oară în ultimii ani, sunt aproape de a rata calificarea în play-off. Speranţele timişorenilor se leagă de revenirea lui Milos Pesici, care a evoluat şi în deplasarea de la Sibiu, însă nu a reuşit să împiedice înfrângerea echipei sale. Pesici va evolua astăzi împotriva echipei unde nu a reuşit să se adapteze, sârbul de la Timişoara fiind transferat la Cluj la începutul acestui sezon.

Bilanţul confruntărilor directe în ultimii cinci ani este favorabil echipei ardelene. Clujenii au triumfat în 11 din totalul de 17 partide directe. În acest sezon, ardelenii stau mult mai bine decât adversarul de astăzi, însă sub standardul cu care au fost obişnuiţi. "U" Mobitelco se află înaintea acestei partide pe locul şase, însă cu un meci mai puţin disputat decât restul echipelor.

Meciul va fi oficiat de o brigadă de arbitri alcătuită din Marius Ciulin, Laszlo Bukuresti şi Cosmin Priscă.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite