BC Timişoara, înfrângere în derby-ul de clasament cu Gaz Metan Mediaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevii lui Predrag Badnjarevic au început bine sezonul
Elevii lui Predrag Badnjarevic au început bine sezonul

În etapa disputată în week-end-ul recent încheiat, ardelenii s-au impus cu 83-78, după ce au condus pe durata întregii partide, iar conducerea BC Timişoara a acuzat unele greşeli de arbitraj. Aceasta a fost doar a doua înfrângere în deplasare pentru bănăţeni în acest sezon.

Cei mai buni marcatori de la BC Timişoara au fost Dominique Archie şi Zlatko Jovanovic, ambii cu câte 20 de puncte. "Am dus meciul bine până spre finalul lui, în faţa unei echipe solide, poate formaţia cea mai puternică a campionatului. Jucând acasă, era normal ca Mediaşul să-şi dorească să vină peste noi, aşa încât câteva mici greşeli ne-au costat. Dar pe lângă aceste greşeli, pe care ni le asumăm şi încercăm să vedem ce avem de făcut, am un mare of. Noi nu am făcut scandal după nicio etapă, dar ce se întâmplă este deja prea mult şi mă refer la arbitrul Mircea Şerban, cel care ne-a măcelărit în meciul de Cupă cu Ploieştiul, din deplasare. Acum nu a fost măcel, dar au fost câteva decizii eronate în momente importante. Vom face memoriu împotriva lui şi vom cere să fie sancţionat de federaţie", a spus preşedintele BC Timişoara, Leontin De Maio, pentru site-ul oficial al echipei.

În etapa următoare, a 25-a din sezonul regulat, "Leii din Banat" joacă pe teren propriu cu BC Miercurea Ciuc, o echipă din subsolul clasamentului. Partida este programată pentru 9 martie, la ora 18.00, şi va fi transmisă în direct pe TVR 3.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite