Victorie fără emoţii pentru timişoreni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

BC Timişoara a învins cu 83-69 Politehnica Iaşi, într-un meci care i-a dat posibilitatea antrenorului Dragan Petricevici să folosească şi cei mai tineri jucători din lot.

Meciul disputat în aceastsă seară la Timişoara nu a avut istoric, gazdele conducând pe toată durata partidei. Cel mai prolific om al timişorenilor a fost Ivan Miceta, cu 20 de puncte. De altfel, nu mai puţin de nouă jucători dintre cei 11 care au intrat pe teren şi-au trecut numele pe lista marcatorilor.

Antrenorul gazdelor s-a declarat mulţumit de exerciţiu la finalul partidei. "Am spus şi înainte de meci că cel mai mult mă tem de echipele care vin după 15 ore pe tren şi joacă, care sunt văzute victime sigure. Există pericolul să intri în sală cu gândul doar la ce diferenţă va fi. În niciun caz obiectivul nostru nu este să facem scor cu cineva, ci să dăm şanse să joace, atunci când putem, baschetbaliştilor care au evoluat mai puţin. Toţi jucătorii au fost concetraţi, serioşi, unora le-a ieşit mai bine, altora mai puţin bine. Important este că am obţinut o nouă victorie. Le adunăm greu anul acesta, dar e bine că vin şi încercăm să recuperăm ce am pierdut la Miercurea Ciuc", a declarat Dragan Petricevici.

"Sperăm că vom lega victorii consecutive, mergem la victorie pentru meciul următor şi avem încredere. Când toţi îşi vor pierde încrederea în noi, noi vom crede în continuare că putem recupera startul mai puţin reuşit. Pentru prima oară în patru ani suntem într-o postură de care nu suntem mulţumiţi, dar cred că se amplifică mai mult decât este necesar această stare. Trebuie să avem răbdare până în iarnă, să vedem ce e de făcut. Să nu uităm că în lunile mai, iunie, iulie nici nu ştiam dacă vom mai avea echipă.  Iată că avem şi nu mi se pare normal să ne schimbăm atitudinea după două înfrângeri. Eu am să cred în continuare că putem să câştigăm următorul meci şi fiecare meci care urmează", a mai spus antrenorul timişorenilor.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite