Milos Pesici a semnat cu BC Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea Mobitelco Cluj şi jucătorul Milos Pesici au anunţat că au întrerupt colaborarea, de comun acord, din cauza neadaptării sportivului, dar şi a faptului că acesta dorea să fie mai aproape din casă, invocând probleme de familie.

Milos Pesici a revenit la echipa unde a evoluat timp de patru ani pentru a fi mai aproape de familia din Serbia."Nu m-am acomodat aici, am niste probleme in familie si am nevoie sa fiu mai aproape de casa. Vreau sa multumesc clubului, jucatorilor si antrenorilor si le doresc sa castige campionatul, pentru ca sunt o echipa mare si merita acest lucru", a declarat Milos Pesic pentru site-ul oficial al grupării ardelene.

Jucătorul sârb a ajuns ieri la Timişoara, iar astăzi a semnat un contract cu echipa bănăţeană şi aşteaptă doar rezolvarea birocraţiei la Federaţie pentru a juca din nou în sala "Constantin Jude". În plus, BC Timişoara a mai precizat că a renunţat la serviciile jucătorilor Zeljko Bojovici şi Stojadin Markovici, din cauza rezultatelor nesatisfăcătoare din actualul sezon.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite