Unul dintre cei mai renumiţi dansatori de zumba din lume vine la Timişoara VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Turcoaica Sezi Yamac, una dintre primii patru zumba jammeri ai lumii, se va afla joi, 21 iulie, la Timişoara pentru o inedită demonstraţie de muzică şi mişcarea pe ritmuri latino.

Fanii fitnessului din Timişoara sunt aşteptaţi să o cunoască pe Sezi Yamac în complexul Banu Sport, unde instructorarea de origine turcă va preda o lecţie inedită de zumba. Este primul Master Class de Zumba pe care-l găzduieşte oraşul de pe Bega.

Zumba jammerii sunt instructorii care vin cu coregrafii noi de zumba şi le prezintă peste tot în lume prin diverse master class-uri atât instructorilor zumba.  Înainte să apară dvd-urile zumba, jammerii le prezintă live în evenimente organizate. Se bucură de un foarte mare succes. În Europa, un bilet la un asemenea eveniment porneşte de la 15 euro şi poate ajunge până la 50 euro. În Timişoara, intrarea este sub 5 euro, adică 20 lei dacă se face rezervare, şi 25 lei în ziua evenimentului”, a declarat instructorul timişorean Claudiu Guţu.



Publicul este aşteptat în sală de la ora 20.00, iar întâlnirea cu celebra Sezi Yamac va avea loc de la ora 20:30. Zumba înseamnă mişcare pe ritm aerobic şi a devenit deja un stil de viaţă în multe ţări. Dansul este inspirat de muzica traditională columbiană: cumbia, salsa, samba şi merengue.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite