Cristian Vuculescu, fost antrenor la juniorii de la Poli: „Am fost reţinut degeaba la poliţie timp de 18 ore”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vuculescu a fost încătuşat de poliţişti Sursa: debanat.ro
Vuculescu a fost încătuşat de poliţişti Sursa: debanat.ro

Cristian Vuculescu a fost săltat de un echipaj de poliţie în timp ce făcea joging. Acesta a fost acuzat că a participat la un furt dintr-un imobil aflat în construcţie, în Moşniţa Nouă.

Poliţiştii aveau semnalmente unui persoane care a participat la furtul unor ţevi de cupru şi calorifere dintr-un imobil aflat în construcţie, în Moşniţa Nouă. Fostul antrenor în cadrul Centrului de Copii şi Juniori de la Poli spune că s-a trezit cu poliţiştii pe urme în timp ce se antrena. „Eram în tricou şi şort şi alergam la ieşirea din Timişoara, spre Moşniţa Nouă. M-a oprit un echipaj de poliţie. Nu am avut buletinul la mine aşa că m-au urcat în maşina de poliţie”, a declarat Vuculescu.

Cercetat în stare de libertate

Acesta a fost dus în arestul IPJ Timiş unde i s-a adus la cunoştiinţă că la Moşniţa Nouă s-a spart o casă. „Le-am spus că nu ştiu nimic desprea acest lucru. Am citi apoi din ziare amănuntele legate de spargere. M-au dus la tribunal, unde un procuror a spus că nu au de ce să mă reţină pentru 24 de ore. Au vorbit frumos cu mine cei de la poliţie, s-au purtat frumos, dar m-au ţinut vreo 18 ore”, a mai declarat Vuculescu.

Vuculescu a fost reţinut în urma descrierilor făcute de proprietarii casei aflate în construcţie. Se pare că a fost văzut de aceştia. Nu ridicăm pe nimeni fără motiv. El a spus colegilor mei că nu ştie nimic. Din câte ştiu nu a fost considerat pericol social şi este cercetat în stare de libertate”, a spus Andreea Cinteză, purtător de cuvânt la IPJ Timiş.

Vuculescu a fost antrenor la mai multe grupe de fotbalişti la Centrul de Copii şi Juniori de la Poli.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite