Tură ciclistă de 25 de kilometri pe traseul Timişoara - Moşniţa Nouă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asociaţia “Verde pentru Biciclete” organizează duminică, 17 iulie 2011, cea de-a șasea tură ciclistă bănăţeană. Punctul de întâlnire pentru plecarea în tură este Parcarea Timco (strada Circumvalaţiunii), la ora 9.00.

Amatorii mersului pe două roţi sunt invitaţi să pedaleze pe traseul: Parcarea Timco - Moșnița Nouă - Ghiroda - Timişoara. “Se recomandă participarea în special cu biciclete mountain-bike. De asemenea, bicicletele trebuie să fie corespunzător echipate şi recomandăm purtarea căştii de protectie şi a vestei reflectorizante. Înainte de plecarea în tură, cei care nu au deja număr de biciclist, vor putea primi unul de la voluntarii “Verde pentru Biciclete", a declarat Graţian Bolog, coordonator “Verde pentru Biciclete”.

Cea de a şasea tură este accesibilă tuturor categoriilor de vârstă. Lungimea traseului este de aproximativ 25 km, durata de parcurgere fiind de aproximativ trei ore. În timpul turei, se vor face popasuri de regrupare şi de realimentare cu apă şi mâncare.

Turele cicliste bănățene au devenit deja tradiționale în cadrul campaniei “Verde pentru Biciclete”, primele ture de acest gen având loc în 2009. Scopul principal este de a încuraja mișcarea în aer liber.


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite