Setea de adrenalină pune în pericol viaţa milionarului Romeo Dunca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bănăţeanul aflat în Top 500 Forbes pe locul 192, cu o avere de aproximativ 45 de milioane de euro, a căzut cu ATV-într-o râpă, pe Muntele Mic, şi este internat în spital. Dunca trăiește la intensitate maximă, concurând pe motor, snowmobil, ski-jet și escaladând munții.

Timişoreanul Romeo Dunca, patronul celei mai importante firme de transporturi din vest-ul ţării, a ajuns la spital după ce a căzut cu ATV-ul într-o râpă. Accidentul a avut loc pe Muntele Mic, în judeţul Caras-Severin, unde Dunca urmează să construiască o modernă pârtie de schi. Milionarul a fost transportat de urgenţă la Timişoara cu un elicopter proprietate personală, de unde a fost preluat apoi de un echipaj al Ambulanţei.

Medicii de la Spitalul Judeţean i-au acordat primul ajutor lui Romeo Dunca, iar apoi l-au supus unor ample investigaţii. Omul de afaceri a fost internat la Secţia de Politraumatologie a Clinicii “Casa Austria”, unde, confom doctorilor, va rămâne cel mult două zile. “A fost internat cu politraumatism prin accident, contuzie de torace, la umăr şi la coloană cervicală. Nu are fracturi, nici hemoragie internă. Mai rămâne internat însă o zi, două, pentru un set de analize”, a declarat Liana Dacilescu, purtătorul de cuvânt al spitalului.



Mare pasionat de extrem

Romeo Dunca este un mare împătimit de sporturi extreme. Practicant de endure-cross, bănăţeanul este primul român care a participat la Raliul Dakar, terminând cea mai important competiţie moto din lume pe locul 79. Dunca se află mereu şi la startul Red Bull Romaniacs, de la Sibiu, competiţie enduro cu cea mai mare dificultate din lume.


image
image

Dunca este şi primul campion naţional la snowmobil, titlu obţinut în 2009, dar practică şi la competiţii de sky-jet. „Pe apă e cel mai bine. E mult mai uşor decât în celelalte competiţii. Cu ski jet-ul e cel mai uşor, cu snow mobilul e cel mai plăcut, iar cu motocicleta e cel mai greu”, a spus Romeo Dunca, într-un interviu acordat pentru Adevărul, în 2010.



Timişoreanul a urcat şi pe Munţii Himalaya, mai exact spre varful Manaslu (8163m). Acesta a declarat că mai doreşte să plece într-o expediţie la Polul Nord.


image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite