Show făcut de juriul de la "Românii au talent" la Timişoara GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andi Moisescu, Mihai Petre şi Andra au urcat aseară pe scena Operei din Timişoara pentru un moment artistic inedit. Sute de timişoreni au asistat în acest week-end la preseleţia pentru show-ul "Românii au talent".

Timişoara şi-a trimis cei mai talentaţi reprezentanţi pentru spectacolul "Românii au talent". Sâmbătă şi duminică, la Opera Naţională, au avut loc patru reprezentaţii, unde sute de timişoreni au fost dornici să participe. Pentru că locurile au fost limitate, mulţi au rămas pe dinafară. La show-ul de duminică seara, juriul şi-a părăsit pentru câteva minute pupitrul pentru a urca pe scenă.



VEZI GALERIE FOTO CU ANDI MOISESCU, ANDRA ŞI MIHAI PETRE

După ce o seară întreagă Andi Moisescu a fredonat o melodie cântată de CC Catch, colegii de echipă i-au făcut o surpriză şi piesa a început să răsune în toată sala. A fost momentul când acesta s-a ridicat de pe scaun şi s-a aşezat în faţa microfonului.

În ajutor i-au venit Smiley şi Pavel Bartos care au incropit imediat o coregrafie. Dansul nu s-a terminat aici pentru că pe scena au venit şi Andra şi Mihai Petre. Mai mult, Mihai le-a oferit spectatorilor şi o lecţie de salsa, iar momentul s-a terminat în paşi de dans şi ropote de aplauze din partea publicului.

image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite