Sute de oameni îşi încearcă norocul la Timişoara ca să ajungă în show-ul "Românii au talent" GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de oameni veniţi din toată zona de vest a ţării îşi încearcă norocul în faţa producătorilor emisiunii "Românii au talent", de la Pro TV, la prima preselecţie.

Talentaţii s-au adunat în faţa Hotelului Continental încă de la orele diminieţii şi au aşteptat cuminţi la coadă să le vină rândul. “În această fază a preselecţiei nu poate să intre nimeni să îi vadă pe concurenţi, în afară de realizatorii emisiunii în frunte cu producătorul general Mona Segall. Ei vor alege concurenţii care vor participa la următoarea preselecţie, care va avea loc la Operă”, a declarat Diana Zamfirescu, PR-ul emisiunii “Românii au talent”.

Actorul Pavel Bartoş şi cântăreţul Smiley au fost responsabilii cu bunădispoziţia concurenţilor, însă nici ei nu au avut voie să intre la spectacol.  



GALERIE FOTO

Având în vedere afluenţa concurenţi, cu toţii pretendenţi la marele premiu de 120.000 de euro, producătorii show-ului au decis să organizeze mâine o nouă rundă de preselecţie. “E foarte multă lume. Juriul va avea de văzut aproximativ 300 de numere, iar asta înseamnă că totul se va încheia după miezul nopţii. Au venit din  Arad, Caras-Severin, Mehedinţi, Hunedoara, Bihor, dar şi din judeţe mai îndepărtate”, a mai spus Zamfirescu.

Cei care trec de preselecţia producătorilor vor fi invitaţi la show-ul cu juriu, care va avea loc în două serii, sâmbătă şi duminică, în sala Operei Naţionale. În fiecare dintre cele două zile, spectacolele vor începe de la ora 12.00 şi 19.00. 

image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite