Timişoara este gazdă pentru un meci de Europa League: Rapid - Slask Woclaw, pe arena "Dan Păltinişanu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preţul biletelor la meciul Rapid – Slask Woclaw, din returul play-off-ului UEFA Europa League, sunt între 10 lei la peluze, 15 lei la tribuna II, 30 lei la tribuna I şi 50 lei la tribuna 0.

Rapid Bucureşti va juca pe stadionul “Dan Păltinişanu” din Timişoara meciul retur cu polonezii de la Slask Woclaw, din play-offul Ligii Europa. Giuleştenii au ales oraşul de pe Bega pentru că nu s-a inaugurat încă Naţional Arena din Bucureşti, pe considerentul că suporterii celor de la Poli sunt înfrăţiţi cu cei ai Rapidului, astfel că nu vor întâmpina ostilitate.

După victoria obţinută în Polonia (3-1), Rapid a venit la Timişoara cu gândul de a tranşa, mâine seara, calificarea în grupe. În această seară, cele două echipe vor efectua antrenamentele oficiale. De la ora 17.30 vor intra pe teren cei de la Rapid, iar de la ora 19.00, fotbaliştii de la Slask Woclaw.

Biletele pentru partida Rapid – Slask s-au pus în vânzare încă de ieri la stadionul “Dan Păltinişanu”. Cele mai ieftine bilete costă 10 lei, la peluze, la tribuna II costă 15 lei, iar la tribuna I este 30 lei. La tribuna 0, preţul biletului este 50 lei.

Suporterii rapidişti îşi pot procura şi on-line bilete pentru meciul retur din Europa League. Pe site-ul oficial al FC Rapid este aplicabil deja modulul de ticketing, aflat langa widget Facebook. Biletele se pot achizitiona prin ordin de plată în contul bancar sau cu plata tip ramburs, direct la curier.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite