Soția prefectului de Timiș a câștigat procesul cu Inspectoratul Județean de Poliție

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elisabeta Băcală, soția prefectului Mircea Băcală a dat în judecată IPJ Timiș după ce a fost lăsată fără permis de conducere. Femeia a contestat amenda spunând că este nevinovată, mai mult ea nereușind să descifreze scrisul polițistului

Judecătoria Timișoara a admis plângerea depusă în 2010 de Elisabeta Băcală împotriva Inspectoratului Județean de Poliție Timiș. Soța prefectului Mircea Băcală s-a adresat instanței după ce a fost lăsată fără permis de conducere de un echipaj al poliției, pe strada Pestalozzi, pe motiv că nu a acordat prioritate unui pieton care încerca să tracverseze pe zebră.

Ea nu a semnat amenda, deoarece nu se înţelegea nimic din scrisul agentului care a întocmit procesul verbal. Soţia prefectului nu a reuşit să identifice poliţistul care a amendat-o, pentru că şi-a scris numele de trei ori pe însă era imposibil de descifrat.

Precizez că încercând să lecturez procesul verbal mi-a fost imposibil să înţeleg cele menţionate datorită scrisului ilizibil al agentului constatator. I-am sesizat agentului acest lucru, dar acesta a solicitat să semnez. Am observat pietonul care venea dinspre Parcul Poporului şi care s-a angajat în traversare, dar care în momentul în care eu am trecut de trecerea de pietoni se afla pe celălalt sens de mers, apropiindu-se de refugiul dintre cele două benzi”, a mai spus Elisabeta Băcală judecătorilor.

Prefectul Mircea Băcală nu a dorit să comenteze deloc succesul soției în fața celor de la IPJ Timiș. “Puteți să scrieți ce vrei. Nu mă bucur, dar nici nu mă supăr. Dar eu nu vreau ca soția mea să fie subiect de presă. Vreau să o țin departe de aceste lucruri”, s-a rezumat să spună Mircea Băcală.


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite