Gol pentru polistul Ricketts în naţionala Canadei în meciul cu Porto Rico

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul echipei Poli Timişoara, Tosaint Ricketts, a intrat pe teren de abia în minutul 84 al meciului Canada-Porto Rico (3-0), dar a reuşit să marcheze în ultimul minut pentru nord-americani.

Atacantul Politehnicii Timişoara, Tosaint Ricketts îşi continuă jocurile bune la naţionala Canadei. Deşi a fost rezervă în victoria cu 3-0 asupra lui Porto Rico, din preliminariile Campionatului Mondial 2014 polistul a ieşit din nou la rampă. Fotbalistul de culoare a intrat pe teren de abia în minutul 84, dar a reuşit să marcheze în ultimul minut pentru nord-americani. Canadienii au adunat şase puncte din şase posibile în preliminariile pentru CM, zona CONCACAF.

Portar de la Juventus la antrenamentele alb-violeţilor

Revenind la echipa alb-violetă, la antrenamentele de astăzi a apărut un nou jucător. Este vorba despre portarul Mario Kirev (născut pe 15 august 1989, la Dupnita-Bulgaria), împrumutat pentru un sezon de la Juventus Torino. Goalkeeper-ul a fost lănsat de Slavia Sofia şi a mai fost împrumutat de gruparea italiana la echipele elveţiene Grasshoppers Zurich şi FC Thun.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite